Avis Legal 2020-08-05T07:45:38+00:00

Avis Legal   

 

Pizzain li agraeix la seva visita al nostre lloc web.

Condicions

Pizzain, és el propietari d’aquest lloc web i de tots els continguts que apareixen excepte indicació expressa.

En accedir i utilitzar aquest lloc web, l’usuari accepta els termes i condicions detallats a continuació, sense condicionament que Pizzain pugui canviar termes i condicions en qualsevol moment i segons el seu propi criteri. Es recomana, per tant, examinar-los amb regularitat.

Si qualsevol d’aquests termes no es troba d’acord amb la legislació vigent, o és invalidat o anul·lat, la validesa i l’obligatorietat de la resta de les condicions no es veuran afectades o perjudicades cap manera.

Utilizació

Els continguts d’aquest lloc web, només poden ser utilitzats amb finalitats informatives personals. Això implica que l’usuari pot veure, copiar, imprimir i distribuir qualsevol document publicat aquí per Pizzain, sempre que no sigui amb finalitats comercials, es faci referència a la font i es faci constar la propietat del copyright.

Cap contingut d’aquesta pàgina pot ser modificat, transmès, reproduït, publicat, cedit, transferit o venut sense previ consentiment per escrit de Pizzain.

 

Pizzain
www.pizzanova.es
Av. d’ Estanislau Figueres núm. 47

43002 Tarragona
info@pizzanova.es

Tel 977 240 222

CIF – B43321116

Marques comercials i Copyright

Es prohibeix la utilització de marques, logotips, textos, imatges i aplicacions, sense autorització prèvia d’acord amb el paràgraf anterior.

Tots els noms comercials, marques, logotips, textos, imatges * i programari que apareixen o puguin aparèixer en aquesta pàgina són propietat de Pizzain o les seves subsidiàries excepte quan es mostren logotips i marques pertanyents a clients actuals o passats de Pizzain. Totes aquestes marques i logotips estan protegides per les lleis de Drets de la Propietat Intel·lectual.

*Excepte les icones transformades sota llicència lliure, dissenyats per (autor no conegut) i distribuït per bajo licencia libre, diseñados  www.flaticon.com i les icones transformats sota llicència lliure, dissenyats per (autor no conegut) i distribuït per www.freepick.com 

Es prohibeix tot ús de marques, logotips, textos, imatges i programari, excepte prèvia autorització, segons el que s’exposa anteriorment.

L’ús o distribució no autoritzats de qualsevol material d’aquesta pàgina estan subjectes a sancions en aplicació de les lleis civil i criminal. Pizzain   farà ús dels seus Drets de Propietat Intel·lectual en tota la seva capacitat.

Política d’Informació

La informació que es proporciona d’acord a com ha estat creada i sense ànim de generar confusió o desinformació. Aquesta informació s’ofereix sense cap tipus de garantia, expressa o implícita, inclosa però no limitada a les garanties mercantils i està dirigida a un propòsit concret i sense ànim d’infracció.

Pizzain   no garanteix l’exactitud i totalitat de la informació d’aquesta pàgina web.

Pizzain   no es compromet a actualitzar la informació o continguts d’aquesta pàgina web. Es poden fer canvis a la informació en qualsevol moment i sense previ avís, que seran incorporades en noves edicions d’aquesta pàgina.

Pizzain   no serà responsable, en cap cas, de danys directes o indirectes, penals, incidentals, especials, resultants o altres danys que sorgissin en connexió amb la utilització o mal ús d’aquesta pàgina o el seu contingut, basats en contracte, greuge, responsabilitat legal o d’una altra classe, fins i tot quan s’adverteixi de la possibilitat de qualsevol d’aquests danys.

La informació i dades contingudes al website es refereixen únicament a l’àmbit geogràfic d’Espanya, podent no trobar certs serveis o models disponibles en aquest país.

Altres pàgines

Aquesta pàgina pot contenir enllaços a pàgines propietat de tercers, a causa de la consideració que es tracta d’un tema relacionat amb Pizzain    i acceptat com a tal, voluntàriament pel referenciat. No obstant això, si vostè considera que la seva pàgina web no ha de ser accessible d’aquesta forma, si us plau, informeu-nos d’això per corregir aquesta situació.

Pizzain   no es responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre tema relacionat amb aquestes web-sites.

Protecció de dades
Pizzain  
  compleix amb les lleis nacionals per a la protecció de dades que controlen l’ús i obtenció de dades. El seu nom, adreces e-mail i postal poden ser proporcionades a tercers per poder respondre a consultes. En un altre cas, les dades només es faran servir per al seguiment de vendes i desenvolupament de producte.

A excepció del cas anterior, cap dada serà venut o compartit amb tercers.

Per a més informació, consulteu l’apartat de Política de Privacitat en aquest lloc web.

 

Contacte

Si desitja fer-nos alguna pregunta en relació amb les condicions o amb la política de privacitat en particular, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres a  info@pizzanova.es

Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI). 

Pizzain
www.pizzanova.es
Av. d’ Estanislau Figueres núm. 47

43002 Tarragona
info@pizzanova.es

Tel 977 240 222

CIF – B43321116